VIGYÁZAT:  Azon emberek, akik előrehaladott koruk, krónikus betegség, diabétesz, gerincsérülés, gyógyszeres kezelés, alkoholfogyasztás, kimerültség vagy egyéb más fizikai állapot miatt nem képesek a bőrüket érő fájdalom érzékelésére, a fűtött ülést csak elővigyázatosan használják. Az ülésfűtés még alacsony hőfokon is képes égési sérülést okozni, különösen, ha hosszú ideig használják. A jelen figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása súlyos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  Ne helyezzen olyan dolgot az ülésre, amely felfoghatja a hőt, például üléshuzatot vagy párnát. Ez az ülés túlmelegedését okozhatja. A jelen figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása súlyos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  Ne szúrjon hegyes tárgyakat az üléspárnába vagy a háttámlába. Ez károsítja a fűtőelemet, és az ülés túlmelegedését okozhatja. A jelen figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása súlyos sérüléshez vezethet.

Ne tegye a következőket:
  • Súlyos tárgyak elhelyezése az ülésen.
  • A fűtött ülés működtetése, ha víz vagy egyéb folyadék ömlött az ülésre. Hagyja az ülést alaposan megszáradni.
  • A fűtött ülések működtetése álló motornál. Ez az akkumulátor lemerülését okozhatja.
Missing Image
Nyomja meg a fűtött ülés szimbólumot a különböző fűtési beállításokon való végighaladáshoz és a kikapcsoláshoz. A melegebb beállításokat több jelzőfény jelzi.