VIGYÁZAT:  A motor magas fordulatszámon, hosszan tartó alapjárati járatása nagyon magas motor- és kipufogórendszer-hőmérsékletet okozhat, mely tűz vagy egyéb sérülés kockázatát hordozza magában.
  VIGYÁZAT:  Ne parkolja vagy vezesse gépjárművét illetve ne járassa a motort alapjáraton száraz fű vagy más száraz talajtakaró felett. A kipufogórendszer felhevíti a motorteret és a kipufogó-rendszert, ezzel tűz kialakulásának kockázatát okozva.
  VIGYÁZAT:  Ne indítsa be a motort zárt garázsban vagy más zárt térben. A kipufogógázok mérgezőek lehetnek. Mindig nyissa ki a garázsajtót, mielőtt beindítaná a motort.
  VIGYÁZAT:  A szivárgó kipufogó miatt káros, akár halálos gázok is bejuthatnak az utastérbe. Ha a jármű belsejében kipufogógáz szagát érzi, azonnal ellenőriztesse a gépkocsiját. Ne használja, ha kipufogógáz szagát érzi.

 Ha lecsatlakoztatta az akkumulátort, a visszacsatlakoztatás után körülbelül 8 km kilométeren keresztül a gépjármű szokatlan menettulajdonságokat mutathat.Ez azért történik, mert a motorvezérlő rendszernek ismét a motorhoz kell igazítania magát. Ezen időtartam alatt figyelmen kívül hagyhat bármilyen szokatlan menetkarakterisztikát.
A hajtásláncvezérlő rendszer megfelel az összes, Kanadában hatályos, interferenciát okozó berendezésekre vonatkozó előírásnak, melyek az impulzusok elektromos mezejét és a rádiók által kibocsátott zajt szabályozza.
A motor indításakor a művelet előtt és közben kerülje a gázpedál lenyomását. Csak akkor használja a gázpedált, ha a motort nehéz beindítani.