Missing Image
AA ventilátorsebesség vezérlőgombja: Beállíthatja a gépkocsiban keringetett levegő mennyiségét.
BA/C: Nyomja meg a gombot a klímaberendezés be- vagy kikapcsolásához. A klímaberendezés belsőlevegő-keringetéssel történő használatával javítható a hűtés teljesítménye és hatékonysága.
CSzélvédőfűtés (ha a felszereltség része): A gomb segítségével tisztítható meg a fűthető szélvédő a vékony jégtől és párától.   Lásd   Szélvédőfűtés
DLevegőelosztás-szabályozó: A szabályozóval kapcsolhatja be és ki az levegőáramlást a szélvédőnél, a műszerfalnál és a lábtérnél. A levegőáramlást eloszthatja a szellőzők bármilyen kombinációjával.
EHátsóablak-fűtés: A gomb megnyomásával kapcsolható be és ki a hátsóablak-fűtés.   Lásd   Fűtött ablakok és tükrök
FBelsőlevegő-keringetés: Nyomja meg a gombot, ha a külső és a belsőlevegő-keringetés között akar váltani. Az utastérben levő levegő keringetése történik. Ez lecsökkentheti a belsőtér lehűtéséhez szükséges időt és csökkentheti a nem kívánt szagok bejutását a gépkocsiba.
GHőmérséklet-szabályozógomb: A járműben keringetett levegő hőmérsékletét szabályozza.
HMAX jégtelenítés: A szabályozóval kapcsolhatja be a jégtelenítést. A külső levegő a szélvédő szellőzőfúvókáin halad keresztül, a klímaberendezés automatikusan bekapcsol, és a ventilátor automatikusan a legmagasabb fordulatszámra áll. Ezt a beállítást a szélvédő jégtelenítésére és egy vékony jégrétegtől való megtisztítására is használhatja.
IMAX A/C: Beállíthatja a maximális hűtést. A keringetett levegő a műszerfal szellőzőfúvókáin halad keresztül, a klímaberendezés automatikusan bekapcsol, és a ventilátor automatikusan a legmagasabb fordulatszámra áll.
JFűtött ülések (ha a felszereltség része): A gomb megnyomásával kapcsolható be és ki az ülések fűtése.   Lásd   Fűtött ülések
KBe-/kikapcsolás: Ennek a gombnak a megnyomásával kapcsolható ki-, illetve be a rendszer. A rendszer a kikapcsolását követően megakadályozza, hogy külső levegő jusson be a gépkocsi utasterébe.