Állapot  Lehetséges okok 
Nem tudok létrehozni MyKey kulcsot.  A gépkocsi indításához használt kulcs nem admin kulcs.  A gépkocsi indításához használt kulcs az egyetlen kulcs. Mindig kell lennie legalább egy admin kulcsnak.  Kulcs nélkül indítható járművek: A kulcs nélküli indító adóját nem helyezte a tartalékhelyzetbe.   Lásd   Általános tudnivalók.    Letiltotta vagy korlátlan üzemmódba állította a passzív elektronikus indításgátlót. 
Nem tudom programozni a konfigurálható beállításokat.  A gépkocsi indításához használt kulcs nem admin kulcs.  Nincs a gépkocsihoz MyKey programozva.   Lásd   Egy MyKey létrehozása.   
Nem tudom törölni a MyKey kulcsokat.  A gépkocsi indításához használt kulcs nem admin kulcs.  Nincs a gépkocsihoz MyKey programozva.   Lásd   Egy MyKey létrehozása.   
Elvesztettem az egyetlen adminisztrátor kulcsot.  Vásároljon új kulcsot hivatalos márkakereskedőnél. 
Elvesztettem egy kulcsot.  Forduljon hivatalos márkakereskedéshez. 
A MyKey távolság nem növekszik.  A MyKey kulcsot nem a megfelelő felhasználó használja.  A MyKey kulcsokat törölték.   Lásd   Az összes MyKey törlése.   
Nem működnek a MyKey funkciói a kulcs nélküli zárrendszer adójával.  A jármű indításakor egy adminisztrátori kulcs van jelen.  Nem hozott létre MyKey-t.   Lásd   Egy MyKey létrehozása.