VIGYÁZAT:  Ha vezetés közben valami elvonja a figyelmét, az a gépkocsi feletti uralom elvesztését, balesetet és sérülést eredményezhet. Nyomatékosan javasoljuk, hogy különösen elővigyázatosan vezessen, amikor olyan készüléket használ, amely elvonhatja figyelmét az útról. Az Ön elsődleges felelőssége a gépjármű biztonságos üzemeltetése. Nem javasoljuk semmilyen kézi készülék vezetés közbeni használatát, lehetőség szerint mindig használjon hangvezérléses rendszert. Ismerje meg az összes vonatkozó helyi jogszabályt, amely befolyásolhatja az elektronikus eszközök vezetés közbeni használatát.
  VIGYÁZAT:  Ne csatlakoztassa hordozható zenei lejátszóját, illetve ne módosítsa annak beállításait, amikor a gépkocsi mozgásban van.
  VIGYÁZAT:  Ne tegye a hordozható zenelejátszót a műszerfalra. A kemény tárgyak ütközéskor vagy hirtelen fékezéskor elszabadulhatnak, ami növeli a súlyos sérülés kockázatát.

Missing Image
 A hangbemeneti csatlakozó lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa hordozható zenelejátszóját, és a gépjármű hangszóróin keresztül játssza le a rajta található zenét. Bármilyen, fejhallgatóval használható hordozható zenei lejátszót használhat.
Az audio-hosszabbítókábelnek mindkét végén egy 1/8 inches (3,5 mm-es) csatlakozóval kell rendelkeznie.
  1. Kapcsolja ki a rádiót, valamint a hordozható zenelejátszót. Használja a rögzítőféket, és a sebességváltót kapcsolja parkoló (P) állásba automatikus sebességváltó esetén, illetve első fokozatba kézi sebességváltó esetén. Kapcsolja ki a gyújtást.
  1. Csatlakoztassa a hordozható zenelejátszó hosszabbítókábelét a hangbemeneti csatlakozóba.
  1. Kapcsolja be a rádiót. Válasszon egy beállított FM-állomást vagy a CD-lejátszót.
  1. Állítsa be a hangerőt a kívánt szintre.
  1. Kapcsolja be a hordozható zenelejátszót, és állítsa annak hangerejét a maximális érték felére.
  1. Nyomja le az AUX vagy a MEDIA gombot, amíg a LINE vagy a LINE IN felirat meg nem jelenik a kijelzőn. Ekkor a külső eszközön található zenének kell szólnia, még ha csak halkan is.
  1. Addig állítsa a hordozható zenei lejátszó hangerejét, amíg el nem éri az FM-állomás vagy CD hangerőszintjét. Ezt úgy éri el, ha oda-vissza kapcsol az AUX és FM vagy CD mód között.