Köszönjük, hogy a Fordot választotta. Javasoljuk, hogy fordítson némi időt gépjárművének megismerésére ezen kézikönyv elolvasásával. Minél többet tud a gépkocsiról, annál nagyobb a biztonság és az öröm, amit vezetésekor érezni fog.
  VIGYÁZAT:  Ha vezetés közben valami elvonja a figyelmét, az a gépkocsi feletti uralom elvesztését, balesetet és sérülést eredményezhet. Nyomatékosan javasoljuk, hogy különösen elővigyázatosan vezessen, amikor olyan készüléket használ, amely elvonhatja figyelmét az útról. Az Ön elsődleges felelőssége a gépjármű biztonságos üzemeltetése. Nem javasoljuk semmilyen kézi készülék vezetés közbeni használatát, lehetőség szerint mindig használjon hangvezérléses rendszert. Ismerje meg az összes vonatkozó helyi jogszabályt, amely befolyásolhatja az elektronikus eszközök vezetés közbeni használatát.

Megjegyzés:   Ez a kézikönyv tartalmazza a különféle típusokhoz választható funkciók és kiegészítők leírását – esetenként még azelőtt, hogy elérhetővé válnának.Bemutathat olyan opciókat, amik nincsenek az Ön által megvásárolt gépkocsiban.
Megjegyzés:   A jelen kézikönyvben szereplő ábrák némelyike más típusokban elérhető funkciókra vonatkozhat, így nem feltétlenül ugyanolyan, mint az Ön járműve.
Megjegyzés:   Mindig a vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek megfelelően működtesse és használja gépkocsiját.
Megjegyzés:   Gépkocsija eladásakor ezt a kézikönyvet is adja át.A könyv az Ön gépkocsijának fontos tartozéka.
 Ebben a kézikönyvben egy-egy alkatrész helye jobb vagy bal oldaliként lehet feltüntetve. Ezt az ülésben ülve, előrefele nézve határozták meg.
Missing Image
AJobb oldal.
BBal oldal.