VIGYÁZAT:  Ügyeljen arra, hogy a csomagtérben megfelelően rögzítse a csomagokat. Az utasítás figyelmen kívül hagyása hirtelen megállás vagy baleset esetén súlyos sérülést eredményezhet.
  VIGYÁZAT:  Ne helyezzen el semmilyen tárgyat a csomagtartófedelen. Az utasítás figyelmen kívül hagyása hirtelen megállás vagy baleset esetén súlyos vagy halálos sérülést eredményezhet.
  VIGYÁZAT:  A gépkocsi alkalmazható terhelését (össztömegét) korlátozhatja a rendelkezésre álló térfogat (tároló területek rendelkezésre álló térfogata) vagy a maximális össztömeg (a gépkocsi által szállítható maximális súly). Ha elérte a gépkocsi megengedett maximális össztömegét, akkor ne terhelje további súllyal a gépkocsit még akkor sem, ha van ehhez rendelkezésre álló tér. A gépkocsi túlterhelése vagy nem megfelelő súlyeloszlása károsan befolyásolhatja a gépkocsi irányíthatóságát, valamint növeli a felborulás veszélyét.
  VIGYÁZAT:  Ellenőrizze, hogy teljesen lecsukja a csomagtérfedelet, hogy ezzel megakadályozza a kipufogógázok bejutását a gépkocsiba. Ha nem tudja teljesen lecsukni a csomagtérfedelet, akkor nyissa ki a szellőzőfúvókákat vagy az ablakokat, hogy friss levegő juthasson a gépkocsi utasterébe. A jelen felhívás figyelmen kívül hagyása súlyos vagy akár halálos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  Ne haladja meg a maximális terhelhetőséget gépkocsija első és hátsó tengelyén.

Megjegyzés:   Ha hosszú tárgyakat (pl. csöveket, rönköket vagy bútort) rakodik a gépkocsiba, ügyeljen arra, hogy ne sértse fel a belső burkolatot.