VIGYÁZAT:  Olyan szőnyeget használjon, amelyet az adott gépkocsi lábteréhez terveztek és nem akadályozza a pedálok mozgását. Az utasítás figyelmen kívül hagyása esetén elveszítheti az uralmat a jármű felett, illetve súlyos vagy halálos sérüléseket szenvedhet.
  VIGYÁZAT:  Ha a pedálok nem tudnak szabadon mozogni, az a gépkocsi feletti uralom elvesztését okozhatja, és növeli a súlyos személyi sérülés kockázatát.
  VIGYÁZAT:  Mindkét tartóelemhez rögzítse a szőnyeget úgy, hogy az ne csúszhasson el és ne akadályozhassa a pedálhasználatot. Az utasítás figyelmen kívül hagyása esetén elveszítheti az uralmat a jármű felett, illetve súlyos vagy halálos sérüléseket szenvedhet.
  VIGYÁZAT:  Ne helyezzen további padlószőnyeget, sem más padlóbetétet az eredeti padlószőnyegekre. Ez akadályozhatja a pedálok működését. Az utasítás figyelmen kívül hagyása esetén elveszítheti az uralmat a jármű felett, illetve súlyos vagy halálos sérüléseket szenvedhet.
  VIGYÁZAT:  Mindig győződjön meg arról, hogy menet közben semmilyen tárgy nem eshet a vezető lábterébe. Az elszabadult tárgyak beszorulhatnak a pedálok alá, ezzel a gépkocsi feletti uralom elvesztését okozva.

Missing Image
A padlószőnyeg behelyezéséhez igazítsa a szőnyeg rögzítőszemét a tartókonzolhoz, majd lefelé nyomva rögzítse a helyére.
A padlószőnyeg eltávolításához a behelyezési műveletsor fordított sorrendjében járjon el.
Megjegyzés:   Rendszeresen ellenőrizze a szőnyegek biztonságos rögzítettségét.