VIGYÁZAT:  A menetstabilizáló és a kipörgésgátló rendszer jelzőfénye folyamatosan világít, ha a rendszer hibát észlel. Ellenőrizze, hogy nem kapcsolta-e ki kézzel a kipörgésgátló rendszert az információs kijelző vezérlőivel vagy a kapcsoló használatával. Ha a menetstabilizáló és a kipörgésgátló rendszer jelzőfénye továbbra is folyamatosan világít, haladéktalanul javíttassa meg a rendszert hivatalos márkakereskedőnél. Kikapcsolt kipörgésgátló rendszerrel használt gépkocsi esetében magasabb az irányítás elvesztésének és a gépkocsi megpördülésének valószínűsége, valamint a személyi sérüléssel vagy halállal járó baleset kockázata.

Ha a gépjárműve elakad hóban vagy sárban, hasznos lehet a kipörgésgátló kikapcsolása, mert ez lehetővé teszi, hogy a kerekek forogjanak.
A rendszer be- és kikapcsolása
Nyomja meg a műszerfalon lévő gombot, vagy használja az információs kijelző vezérlőgombjait.   Lásd   Általános tudnivalók
Megjegyzés:   A menetstabilizáló a kipörgésgátló rendszer kikapcsolása esetén is bekapcsolva marad.
Megjegyzés:   A gyújtás ráadásakor a rendszer bekapcsol.
Megjegyzés:   Ha ki- vagy bekapcsolja a rendszert, egy figyelmeztető lámpa világít, és egy üzenet jelenik meg az információs kijelzőn.