Missing Image
Azt javasoljuk, hogy ezzel a jelöléssel ellátott téli vagy négyévszakos gumiabroncsokat használjon, ha a hőmérséklet alacsonyabb, mint 7°C, illetve havas és jeges útviszonyok mellett.
Ha téli gumiabroncsokat használ, az abroncsnyomás-táblázatban feltüntetett gumiabroncsnyomásra kell felfújnia őket.   Lásd   Gumiabroncsok nyomása
  VIGYÁZAT:  A téli gumiabroncsoknak ugyanolyan méretűnek, terhelési mutatójúnak és sebességosztályúnak kell lenniük, mint a Ford által eredetileg biztosított abroncsoknak. A Ford által ajánlottól eltérő gumiabroncs vagy keréktárcsa használata befolyásolhatja a gépkocsi biztonságát és teljesítményét, amivel megnőhet az esélye a gépkocsi feletti uralom elvesztésének, a gépkocsi felborulásának, a személyi sérülésnek és a halálos balesetnek is. Az ajánlottól eltérő gumiabroncsok és keréktárcsák használata a kormányzási és a felfüggesztési egység, a tengely, az osztómű és az erőátviteli egység meghibásodását is okozhatja. Tartsa be a Ford által ajánlott, a biztonsági megfelelőségi tanúsítvány címkéjén (az ajtópánt oszlopán, az ajtózár oszlopán vagy az ajtó zár felőli oszlopnál levő szélén, a vezetőülés mellett), vagy a B-oszlopon lévő gumiabroncs címkén, vagy a vezetőajtó szélén feltüntetett gumiabroncsnyomást. Ezen ajánlások figyelmen kívül hagyása a futófelület egyenetlen kopását okozhatja, és károsan befolyásolhatja a gépkocsi működését.