VIGYÁZAT:  Ha vezetés közben valami elvonja a figyelmét, az a gépkocsi feletti uralom elvesztését, balesetet és sérülést eredményezhet. Nyomatékosan javasoljuk, hogy különösen elővigyázatosan vezessen, amikor olyan készüléket használ, amely elvonhatja figyelmét az útról. Az Ön elsődleges felelőssége a gépjármű biztonságos üzemeltetése. Nem javasoljuk semmilyen kézi készülék vezetés közbeni használatát, lehetőség szerint mindig használjon hangvezérléses rendszert. Ismerje meg az összes vonatkozó helyi jogszabályt, amely befolyásolhatja az elektronikus eszközök vezetés közbeni használatát.

Megjegyzés:   A gépkocsi felszereltségi csomagjától függően előfordulhat, hogy a rendszer különbözik az itt bemutatottaktól.
Missing Image
AHangerő és be-/kikapcsolás: Ennek a gombnak a megnyomásával kapcsolható be és ki a rendszer. A szabályzógomb elforgatásával módosíthatja a hangerőt.
BFunkciógombok: Az audiorendszer különböző funkcióinak kiválasztása attól függően, hogy éppen milyen üzemmódban van (például rádió vagy CD üzemmód).
CCD-nyílás: Helyezzen be egy CD-t.
DKiadás: Nyomja meg a CD kiadásához.
ESzámgombok: Rádió üzemmódban a kedvenc rádióállomásait tárolhatja el és hívhatja elő. Egy rádióállomás eltárolásához hangolja be az állomást, majd tartsa lenyomva az egyik állomásgombot, amíg a hang vissza nem tér. CD üzemmódban zeneszámot választhat. Telefon üzemmódban telefonszámot adhat meg.
FHangolás és lejátszás/szüneteltetés: Rádió üzemmódban a gomb elforgatásával egyéni lépésközökkel kereshet a frekvenciasávok között. Az állomás elnémításához nyomja meg. Média üzemmódban az elforgatásával új zeneszámot választhat. Megnyomásával lejátszhatja vagy szüneteltetheti a zeneszámot. A gomb használata elnémítja a rádiót.
GÓra: Ha nem telefon üzemmódban van, nyomja meg az óra megjelenítéséhez.
HMENU: Ezzel a gombbal érheti el a különféle audiorendszeri funkciókat. Lásd a Menü felépítése részt ebben a fejezetben.
ITELEFON: A gomb megnyomásával a SYNC rendszer telefonos funkcióihoz férhet hozzá. Olvassa el a SYNC ismertetőjét.
JHANG: Megnyomásával a magas, közepes és mély hangok, valamint az első és hátsó hangszórók, illetve a bal és jobb oldali hangszórók kiegyenlítési beállításaihoz férhet hozzá. A különböző beállítások között a fel és le nyílgombok segítségével választhat. A beállítani kívánt lehetőség kiválasztása után a bal és jobb nyílgombokkal módosíthatja a beállítást. A beállítás érvényesítéséhez nyomja meg az OK gombot, a kilépéshez a MENU gombot. A hangbeállítások minden hangforrás esetén külön állíthatók.
KFelfelé és lefelé mutató nyíl: Megnyomásukkal görgethet a menüben.
LKeresés és gyors előretekerés: Rádió üzemmódban válasszon egy frekvenciasávot, és nyomja meg ezt a gombot. A rendszer előrefelé keres, és a sáv első állomásánál megáll. Tartsa lenyomva a gombot, ha gyorsabban szeretne keresni, majd engedje el a gombot, ha azt szeretné, hogy a rádió megálljon a következő állomásnál. CD üzemmódban megnyomásával a következő zeneszámra léphet. A gomb nyomva tartásával az éppen lejátszott zeneszámon belül tekerhet gyorsan előre.
MBalra és jobbra mutató nyíl: Megnyomásukkal görgethet a menüben.
NKeresés és tekerés visszafelé: Rádió üzemmódban válasszon ki egy frekvenciasávot, majd nyomja meg ezt a gombot. A rendszer visszafelé keres, és a sáv első állomásánál megáll. Tartsa lenyomva a gombot, ha gyorsabban szeretne keresni, majd engedje el a gombot, ha azt szeretné, hogy a rádió megálljon az előző állomásnál. CD üzemmódban megnyomásával az előző zeneszámra léphet. A gomb nyomva tartásával az éppen lejátszott zeneszámon belül tekerhet gyorsan visszafelé.
OTA: Ezzel a gombbal kapcsolhatja be vagy ki a közlekedési híreket, illetve szakíthatja meg az aktív hírközlést.
Megjegyzés: A közlekedési hírek nem állnak mindenhol rendelkezésre.
PRádió: Többszöri lenyomásával a rádiósávok között váltogathat. Az automatikus tárolás funkció kiválasztásához tartsa lenyomva a gombot. A gomb megnyomásával visszaléphet az aktív rádiósáv főképernyőjére.
QMédia: Nyomja meg a médiaforrás menü megnyitásához. Többször is megnyomhatja a CD-re vagy egy SYNC médiaeszközre váltáshoz vagy a médiaforrások görgetéséhez a nyílgombok használatával. Nyomja meg az OK gombot egy forrás kiválasztásához.
ROK: Ezzel a gombbal erősítheti meg a menüválasztásokat.