VIGYÁZAT:  Ha vezetés közben valami elvonja a figyelmét, az a gépkocsi feletti uralom elvesztését, balesetet és sérülést eredményezhet. Nyomatékosan javasoljuk, hogy különösen elővigyázatosan vezessen, amikor olyan készüléket használ, amely elvonhatja figyelmét az útról. Az Ön elsődleges felelőssége a gépjármű biztonságos üzemeltetése. Nem javasoljuk semmilyen kézi készülék vezetés közbeni használatát, lehetőség szerint mindig használjon hangvezérléses rendszert. Ismerje meg az összes vonatkozó helyi jogszabályt, amely befolyásolhatja az elektronikus eszközök vezetés közbeni használatát.

Megjegyzés:   A rendszer vezérli az audiofunkciók többségét. Olvassa el a SYNC ismertetőjét.
Missing Image
ATUNE: Megnyomásával manuálisan kereshet a különböző rádiós frekvenciasávokon.
BCD-nyílás: Helyezzen be egy CD-t.
CHangerő és be-/kikapcsolás: Ennek a gombnak a megnyomásával kapcsolható be és ki a rendszer. Elforgatásával módosíthatja a hangerőt.
DForrás: A gomb megnyomásával a különböző audio üzemmódokat (AM, FM és CD) érheti el.
EKiadás: Nyomja meg a CD kiadásához.
FKijelző: A kijelző be- és kikapcsolásához nyomja meg.
GHANG: Megnyomásával a magas, közepes és mély hangok, valamint az első és hátsó hangszórók, illetve a bal és jobb oldali hangszórók kiegyenlítési beállításaihoz férhet hozzá.
HKeresés, gyors előre- és visszatekerés: Rádió üzemmódban válasszon egy frekvenciasávot, és nyomja meg ezt a gombot. A rendszer az adott irányban elsőként megtalált állomásnál megáll. CD üzemmódban megnyomásával az előző vagy a következő zeneszámra léphet. A nyomva tartásával az éppen lejátszott zeneszámon belül tekerhet gyorsan előrefelé.