A következő figyelmeztető lámpák és visszajelzők figyelmeztetik Önt a gépkocsi olyan állapotaira, amelyek komolyra fordulhatnak. Néhány lámpa a gépkocsi beindításakor világít, annak ellenőrzésére, hogy megfelelően működnek-e. Ha a gépkocsi beindítása után bármely lámpa égve marad, további információért keresse meg a kézikönyvben a vonatkozó rendszer figyelmeztető lámpát.
Megjegyzés:   Néhány figyelmeztető visszajelző az információs kijelzőn jelenik meg, és a figyelmeztető lámpákhoz hasonlóan működik, de nem világít a gépkocsi beindításakor.
Légzsák figyelmeztető lámpája
Missing Image   Ha nem világít, amikor bekapcsolja a gyújtást, illetve továbbra is villog vagy folyamatosan világít, amikor jár a motor, akkor ez meghibásodást jelent. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Blokkolásgátlós fékrendszer figyelmeztető lámpája
Missing Image   Meghibásodást jelez, ha menet közben gyullad ki. A gépkocsi fékrendszere továbbra is a megszokott módon működik, de a blokkolásgátló-rendszer nélkül. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Automatikus távolsági fényszóró visszajelzője
Missing Image  Akkor világít, amikor a rendszer automatikusan felkapcsolja a távolsági fényszórókat.
Auto-Start-Stop állapotjelzője
Missing Image  Missing Image   Akkor világít, amikor a motor automatikusan megállt. Villog, amikor a motort újra kell indítani. A visszajelző lámpa áthúzva látható, ha a rendszer nem áll rendelkezésre.
Lásd  Auto-Start-Stop . 
Holttér információs rendszer visszajelzője
Missing Image  Világít, ha kikapcsolja a rendszert.
Fékrendszer figyelmeztető lámpa
  VIGYÁZAT:  A gépkocsi vezetése, ha ez a figyelmeztető lámpa világít, veszélyes. Jelentős teljesítménycsökkenés állhat be a fékezésben. A gépkocsi megállítása esetleg tovább tarthat. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti. Ha hosszabb távokat tesz meg úgy, hogy a rögzítőfék be van húzva, az a fék meghibásodását és személyi sérülést okozhat.

Missing Image  Akkor kezd el világítani, ha bekapcsolt gyújtás mellett működteti a rögzítőféket.
 Ha a gépkocsi mozgása közben világít, győződjön meg arról, hogy a rögzítőfék ki van-e oldva. Ha a rögzítőfék ki van oldva, ez azt jelzi, hogy alacsony a fékfolyadékszint vagy meghibásodott a fékrendszer. Azonnal ellenőriztesse a gépkocsit.
Ütközésre figyelmeztető rendszer visszajelzője
Missing Image  Akkor világít, ha gépkocsijával gyorsan megközelít egy másik gépkocsit és arra figyelmeztet, hogy fennáll az elöl lévő gépkocsival történő ütközés veszélye.
Akkor világít, ha az elöl lévő jármű túl közel van.
Akkor világít, amikor kikapcsolja a rendszert.
 Akkor is világít, amikor a rendszer nem érhető el, és azt is jelezheti, hogy a rendszer szervizelést igényel. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Sebességszabályozó berendezés visszajelző
Missing Image  Akkor világít, ha bekapcsolja a rendszert.
Irányjelző visszajelzők
Missing Image   Működés közben villog. A villogás sűrűségének megváltozása az irányjelző izzó hibájára figyelmeztet.
Nyitott ajtóra figyelmeztető lámpa
Missing Image  Világít, amikor bekapcsolja a gyújtást, és bekapcsolva marad, ha bármelyik ajtó vagy a motorháztető nyitva van.
Motor figyelmeztető lámpa
Missing Image  Hajtáslánc figyelmeztető lámpa
 Meghibásodást jelez, ha járó motornál világít. Vezessen mérsékelt tempóban (kerülje az erős gyorsítást és lassítást), és haladéktalanul szervizeltesse a gépkocsit.
Ha vezetés közben villogni kezd, azonnal csökkentse a gépkocsi sebességét.
 Ha mindkét lámpa világít járó motornál, állítsa meg a gépkocsit, amint azt biztonságosan megteheti. Ha folytatja a haladást a gépkocsival, előfordulhat, hogy csökken a teljesítmény vagy leáll a motor. Kapcsolja le a gyújtást és próbálja meg ismét beindítani a motort. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Biztonsági öv becsatolására figyelmeztető lámpa
Missing Image  Világít és hangjelzés is szól, amíg nincsenek bekapcsolva a biztonsági övek.
Első ködlámpa visszajelző
Missing Image  Világít, ha felkapcsolja az első ködlámpákat.
Fagyás figyelmeztető lámpa
  VIGYÁZAT:  Még ha a hőmérséklet 4°C fölé is emelkedik, akkor sem biztos, hogy az útfelület mentes a zord időjárás okozta veszélyforrásoktól.

Missing Image  Akkor világít, ha a külső levegő hőmérséklete 4°C vagy ennél alacsonyabb.
Izzítógyertya visszajelző lámpa
Missing Image  Ha kigyullad, ne induljon el addig, amíg a lámpa el nem alszik.
Távolsági fényszóró visszajelzője
Missing Image  Akkor világít, amikor felkapcsolja a távolsági fényszórót.
Gyújtás figyelmeztető lámpa
Missing Image   Meghibásodást jelez, ha járó motornál világít.Kapcsolja ki az összes nélkülözhető elektromos berendezést. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Lámpák bekapcsolt állapotának jelzője
Missing Image  Akkor világít, amikor felkapcsolja a tompított fényszórókat vagy az oldalsó helyzetjelző és hátsó lámpákat.
Nyitott ötödik ajtóra figyelmeztető lámpa
Missing Image  Akkor világít, amikor bekapcsolja a gyújtást, és bekapcsolva marad, ha nyitva van az ötödik ajtó.
Alacsony üzemanyagszint figyelmeztető lámpa
Missing Image  Ha menet közben világít, a lehető leghamarabb töltsön tüzelőanyagot a járműbe.
Alacsony gumiabroncsnyomásra figyelmeztető lámpa
Missing Image  Akkor világít, amikor egy vagy több gumiabroncsban alacsonyabb a nyomás az előírtnál.
Alacsony mosófolyadék figyelmeztető lámpája
Missing Image  Akkor világít, amikor alacsony az ablakmosó-folyadék szintje.
Üzenetközpont visszajelző
Missing Image   Akkor világít, amikor új üzenet látható az információs kijelzőn. A probléma súlyosságától függően a jelzőfény pirosan vagy sárgán világít mindaddig, amíg a probléma kiváltó okát ki nem javítják.
Olajnyomás figyelmeztető lámpa
  VIGYÁZAT:  Ha menet közben világít, ne haladjon tovább, abban az esetben sem, ha az olajszint megfelelő. Ellenőriztesse a gépkocsit.

Missing Image   Meghibásodást jelez, ha járó motornál világít. Állítsa meg a gépkocsit, amint azt biztonságosan megteheti, és kapcsolja ki a motort. Ellenőrizze a motorolajszintet. Ha az olajszint megfelelő, akkor a jelzés a rendszer hibájára utal. Azonnal ellenőriztesse a gépkocsit.
Hátsó ködlámpa visszajelző
Missing Image  Világít, ha felkapcsolja a hátsó ködlámpákat.
Sebességváltásra figyelmeztető lámpa
Missing Image  Missing Image  A lámpa világítása arról tájékoztatja, hogy magasabb vagy alacsonyabb sebességfokozatba való kapcsolás jobb teljesítményt vagy alacsonyabb kibocsátást eredményezhet.
Menetstabilizáló és kipörgésgátló visszajelzője
Missing Image  Működés közben villog.
 Ha nem világít, amikor bekapcsolja a gyújtást, vagy folyamatosan világít, amikor jár a motor, akkor ez meghibásodást jelent. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Megjegyzés:   Ha a rendszer hibás működést észlel, akkor automatikusan kikapcsol.
Lásd   Menetstabilizáló rendszer
  Lásd   Kipörgésgátló
Menetstabilizáló és kipörgésgátló kikapcsolva visszajelző lámpa
Missing Image  Világít, ha kikapcsolja a rendszert.
Víz a tüzelőanyagban figyelmeztető lámpa
Missing Image  A motor indításakor a „víz a tüzelőanyagban” jelzőlámpa kis idő után elalszik.
 Ha akkor világít, amikor a motor jár, akkor azt jelzi, hogy a tüzelőanyag-szűrőben túl sok víz gyűlt össze. Ez akkor fordul elő, ha kb. 200 ml mennyiségű víz gyűlik össze a tüzelőanyag-szűrő vízleválasztójában. Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.
Megjegyzés:   Ha a lámpa a tüzelőanyag-szűrő vízleválasztójának leengedése után, járó motor mellett kezd el világítani, ez azt jelzi, hogy az üzemanyag-szűrő cseréje esedékessé vált.Ellenőrizze a gépkocsit, amint megteheti.