VIGYÁZAT:  Rendkívül veszélyes! Soha ne használjon menetiránynak háttal néző gyermek-biztonsági ülést olyan ülésen, amely előtt egy aktív légzsák található! Halál, vagy a gyermek súlyos sérülése következhet be.
  VIGYÁZAT:  Semmi esetre se módosítsa gépkocsija első részét. Ez hátrányosan befolyásolhatja a légzsákok kioldását. Ezen utasítás figyelmen kívül hagyása súlyos személyi sérülést vagy halált okozhat.
  VIGYÁZAT:  Használja a biztonsági övet, és tartson megfelelő távolságot önmaga és a kormánykerék között. Csak ha a biztonsági övet megfelelően használja, akkor képes megtartani Önt olyan helyzetben, amelyben a légzsák optimális hatást ér el. Ezen utasítás figyelmen kívül hagyása súlyos személyi sérülést vagy halált okozhat.
  VIGYÁZAT:  A kormánykeréken, kormányoszlopon, üléseken, légzsákokon és biztonsági öveken történő javításokat hivatalos márkakereskedésben végeztesse el. Ezen utasítás figyelmen kívül hagyása súlyos személyi sérülést vagy halált okozhat.
  VIGYÁZAT:  A légzsákok előtti területeket mindig tartsa akadálymentesen. Ne ragasszon vagy tegyen semmit a légzsákburkolatokra. Légzsákkioldás esetén a tárgyak lövedékként repülhetnek. A jelen felhívás figyelmen kívül hagyása súlyos vagy akár halálos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  Ne használjon éles tárgyakat a légzsákok rögzítési helyénél. Ez károsíthatja és hátrányosan befolyásolhatja a légzsákok kioldását. A jelen felhívás figyelmen kívül hagyása súlyos vagy akár halálos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  A nem a Ford Motor Company által biztosított kiegészítő üléshuzat megakadályozhatja az oldallégzsákok kinyílását, ami baleset esetén növelheti a sérülés kockázatát.

Megjegyzés:   Légzsák kioldásakor hangos durranás hallható, és ártalmatlan porszerű maradványból álló felhő szabadul fel. Ez természetes jelenség.
Általános tisztítás esetén törölje át a felületet egy puha, nedves ronggyal.