VIGYÁZAT:  Ne helyezzen tárgyakat vagy szereléshez használt eszközöket a tetősín melletti tetőburkolatra vagy annak közelébe, mivel azok hozzáérhetnek az aktiválódó függönylégzsákhoz. Amennyiben nem követi ezeket az utasításokat, baleset esetén megnőhet a személyi sérülés kockázata.
  VIGYÁZAT:  Ne hajtsa a fejét az ajtóra. Az oldallégzsák sérülést okozhat, amikor az kinyílik az üléstámla oldalából.
  VIGYÁZAT:  A nem a Ford Motor Company által biztosított kiegészítő üléshuzat megakadályozhatja az oldallégzsákok kinyílását, ami baleset esetén növelheti a sérülés kockázatát.
  VIGYÁZAT:  Ne kísérelje meg a kiegészítő visszatartó rendszer vagy az ahhoz kapcsolódó alkatrészek szervizelését, javítását vagy átalakítását. A jelen felhívás figyelmen kívül hagyása súlyos vagy akár halálos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  Ha a kiegészítő visszatartó rendszer alkatrésze már működésbe lépett, nem fog újból működni. A lehető leghamarabb vizsgáltassa át a rendszert és az ahhoz kapcsolódó alkatrészeket. A jelen felhívás figyelmen kívül hagyása súlyos vagy akár halálos sérüléshez vezethet.

Missing Image
Az oldallégzsákok az első ülések háttámlájának külső oldalába vannak beépítve. Ennek jelzésére egy címke van felvarrva a háttámlák oldalára.
Missing Image
Az oldallégzsákok úgy vannak tervezve, hogy azok az ajtó-karosszériaelem és az utas között fúvódjanak fel, ezzel biztosítva a védelmet bizonyos balesetek esetén.
A légzsákokat úgy alakították ki, hogy nagy erejű oldalirányú ütközésekkor nyíljanak ki. Ugyanakkor nagy erejű frontális ütközés esetén is kinyílhatnak. Kisebb oldalirányú vagy frontális ütközéseknél, illetve ráfutásos ütközéseknél vagy a gépkocsi felborulásakor ezek a légzsákok nem nyílnak ki.