VIGYÁZAT:  Az öv nyelvét nyomja az övcsatba, amíg egy kattanást nem hall. Nem csatolta be megfelelően a biztonsági övet, ha nem hall kattanást.
  VIGYÁZAT:  Győződjön meg arról, hogy a biztonsági öv a használat után biztonságosan a helyére került, nem lóg ki a gépkocsiból az ajtók csukódásakor.

Missing ImageMissing Image
Húzza ki egyenletesen a biztonsági övet. Beragadhat, ha hirtelen rántja meg, vagy ha a gépkocsi lejtőn áll.
A hátsó külső biztonsági övek beragadhatnak, ha az üléstámlát lehajtott helyzetből nagy erővel hajtja vissza függőleges helyzetbe. Ha a biztonsági öv beragad, csúsztasson be egy rövid darabot a biztonsági öv szövetéből a visszahúzott rész felé.
Nyomja meg a piros gombot az övcsaton a biztonsági öv oldásához. Fogja meg a nyelvet és hagyja az övet teljesen és gyűrődésmentesen felcsévélődni tárolóhelyére.
A biztonsági övek használata terhesség esetén
Missing Image
  VIGYÁZAT:  A saját és születendő gyermeke biztonsága érdekében helyezze el megfelelően a biztonsági övet. Ne használja kizárólag csak a medenceöv-szalagot vagy a váll-szalagot.

A várandós nőknek mindig viselniük kell a biztonsági övet. A medencénél és átlósan rögzített biztonsági öv medence részét a csípők felett és a has alatt kell elhelyezni, és olyan szorosra kell állítani, amennyire a kényelem engedi. A biztonsági öv átlós részét úgy kell beállítani, hogy a váll és a mellkas közepén haladjon át.