12 voltos egyenáramú feszültségforrás
  VIGYÁZAT:  Ne csatlakoztasson kiegészítő elektromos tartozékokat a szivargyújtóba. A szivargyújtó helytelen használata olyan kárt okozhat, melyre a gépkocsi garanciája nem terjed ki, és tüzet vagy súlyos sérülést eredményezhet.
  VIGYÁZAT:  Ne használja az elektromos csatlakozóaljzatot a szivargyújtó működtetésére. Az elektromos csatlakozóaljzatok helytelen használata olyan kárt okozhat, melyre a gépkocsi garanciája nem terjed ki, és tüzet vagy súlyos sérülést eredményezhet.

Megjegyzés:   A gépkocsi beindítását követően a csatlakozóaljzatot használva működtethet 12 V-os készülékeket, amelyek maximális áramfelvétele 15 A.A gépkocsi leállítását követően a tápellátás csak legfeljebb 11 percig áll még rendelkezésre.
Megjegyzés:   A kiegészítő elektromos csatlakozóaljzatba ne helyezzen mást, csak a kiegészítő készülék csatlakozóját. Ez károsíthatja az aljzatot, és a biztosíték kiéghet.
Megjegyzés:   Ne hagyja, hogy bármilyen csatlakoztatott tartozék a csatlakozón lógjon.
Megjegyzés:   Ne használja a feszültségforrást a gépkocsi kapacitását meghaladó, 12 voltnál nagyobb egyenfeszültséget és 180 wattnál nagyobb teljesítményt igénylő elektromos fogyasztókhoz, ellenkező esetben valamelyik biztosíték kiolvadhat.
Megjegyzés:   A kiegészítő elektromos csatlakozóaljzat helytelen használata garancia alá nem tartozó károsodást okozhat.
Megjegyzés:   A kiegészítő elektromos csatlakozóaljzat fedelét mindig helyezze vissza, ha az aljzat nincs használatban.
A kiegészítő elektromos csatlakozóaljzat teljes kapacitásának elérése érdekében járó motornál használja.
Az akkumulátor lemerülésének megakadályozása érdekében:
  • Ne használja a kiegészítő elektromos csatlakozóaljzatot a szükségesnél hosszabb ideig, ha a gépkocsi le van állítva.
  • Ne hagyjon csatlakoztatott készülékeket éjszakára, vagy amikor a gépkocsi hosszabb ideig parkolás (P) fokozatba van állítva.
Elhelyezkedés
Az elektromos csatlakozóaljzatok az alábbi helyeken lehetnek:
  • a középső konzolon,
  • A középső konzolban
  • A csomagtérben