A klímaszabályozás funkcióinak megnyitásához nyomja meg az érintőképernyő jobb alsó sarkát. A gépkocsi sorozatától, illetve felszereltségi csomagjától függően előfordulhat, hogy a klímaberendezés képernyője különbözik az itt bemutatott képernyőtől.
Megjegyzés:   A hőmérséklet mértékegysége átváltható Fahrenheit és Celsius-fok között.   Lásd   Beállítások
Missing Image
ABe-/kikapcsolás: Ennek a gombnak a megérintésével kapcsolható ki-, illetve be a rendszer. A rendszer kikapcsolásakor a kültéri levegő nem jut be a gépkocsiba.
BJobb első ülés beállításai: A + és a – gombok megérintésével állítható be a hőmérséklet.
CVentilátorsebesség: A + és a − gombok megérintésével állítható be a ventilátorsebesség.
DDUAL: Ennek a gombnak a megérintésével lehet átváltani az utas által végzett hőmérsékletét-szabályozásra.
EBelsőlevegő-keringetés: Ennek a gombnak a megérintésével kapcsolható be vagy ki a belsőlevegő-keringetés, amely csökkenti az utastér lehűtéséhez szükséges időtartamot, valamint segít csökkenteni a külső szagok beáramlását. A belsőlevegő-keringetés automatikusan bekapcsol a MAX A/C és a MAX jégtelenítési funkciók kiválasztásakor, valamint a jégtelenítés kivételével bármelyik levegőáramoltatási üzemmódban kézzel bekapcsolható. A páraképződés csökkentése érdekében a MAX A/C és a MAX jégtelenítési funkciók kivételével bármelyik levegőáramoltatási üzemmódban ki is kapcsolható.
FMAX A/C: Ennek a gombnak a megérintésével belsőlevegő-keringetés mellett hűthető az utastér. A gomb ismételt megérintésével lehet visszatérni a klímaberendezés normál működéséhez. MAX A/C üzemmódban a rendszer a műszerfal összes szellőzőfúvókáján keresztül áramoltatja ki a levegőt, és segíthet csökkenteni a külső szagok beáramlását. A MAX A/C üzemmód gazdaságosabb és hatékonyabb az A/C üzemmódnál.
GA/C: Ennek a gombnak a megérintésével kapcsolható be vagy ki a klímaberendezés. A klímaberendezés belsőlevegő-keringetéssel történő használatával javítható a hűtés teljesítménye és hatékonysága. A klímaberendezés automatikusan bekapcsol a MAX A/C, a jégtelenítési, valamint a lábtér/jégtelenítési üzemmódban.
HAUTO: Ennek a gombnak a megérintésével választható ki az automatikus működés, majd a hőmérséklet-szabályozó gombok segítségével be kell állítani a hőmérsékletet. A rendszer automatikusan vezérli a ventilátorsebességet, a levegőáram elosztását, a klímaberendezés be- és kikapcsolását, valamint a friss, illetve a belső keringetett levegő használatát.
IKézi levegőáram-elosztási beállítások: Lábtér és jégtelenítés: A szélvédő-jégtelenítő, a páramentesítő, valamint a padló és a hátsó ülések padlója felé irányuló szellőzőfúvókák között osztja el a levegőáramot, és külső levegőt vezet be az ablakok párásodásának csökkentése érdekében. Panel: A műszerfal szellőzőfúvókáin keresztül bocsátja ki a levegőt. Műszerfal és padló: A műszerfalon lévő, a páramentesítő, valamint a padló és a hátsó ülések padlója felé irányuló szellőzőfúvókák között osztja el a levegőáramot. Padló: A páramentesítő, valamint a padló és a hátsó ülések padlója felé irányuló szellőzőfúvókák között osztja el a levegőáramot. Jégtelenítés: A gomb megérintésével távolítható el a pára és a vékony jégréteg a szélvédőről. Az előző levegőáram-eloszlatási beállításhoz történő visszatéréshez érintse meg ismét a gombot. A jégtelenítési funkció bekapcsolásakor a rendszer külső levegőt vezet be az ablakok párásodásának csökkentése érdekében, és a szélvédő-jégtelenítő, valamint a páramentesítő szellőzőfúvókák között osztja el a levegőáramot. MAX jégtelenítés: A szélvédő szellőzőfúvókái között osztja el a levegőáramot, és automatikusan kikapcsol a klímaberendezés bekapcsolásakor. A ventilátor legnagyobb sebességre, a hőmérséklet pedig HI állásba van állítva. Amikor a levegőelosztás ebben az állásban van, nem lehetséges a belsőlevegő-keringetés kiválasztása vagy a ventilátorsebesség és a hőmérséklet-szabályzás kézi beállítása.
JBal első ülés beállításai: A + és a – gombok megérintésével állítható be a hőmérséklet.
Klímaszabályozási hangutasítások
Missing Image  Nyomja meg a kormánykerék vezérlőgombjai között lévő hangvezérlési gombot. Amikor a rendszer kéri, mondja ki az alábbi vagy hasonló utasításokat:

Hangutasítások  
Climate on
Climate off
Set temperature
Állítson be 15,0 és 30,0 °C, illetve 59 és 86 °F közötti hőmérsékletet.