Állapot   Lehetséges okok  
Nem tudok létrehozni MyKey kulcsot.   A gépkocsi indításához használt kulcs nem admin kulcs.   A gépkocsi indításához használt kulcs az egyetlen kulcs. Mindig kell lennie legalább egy admin kulcsnak.   Kulcs nélkül indítható járművek: A kulcs nélküli indító adóját nem helyezte a tartalékhelyzetbe.   Lásd   Általános tudnivalók.    Letiltotta vagy korlátlan üzemmódba állította a passzív elektronikus indításgátlót.  
Nem tudom programozni a konfigurálható beállításokat.   A gépkocsi indításához használt kulcs nem admin kulcs.   Nincs a gépkocsihoz MyKey programozva.   Lásd   Egy MyKey létrehozása.   
Nem tudom törölni a MyKey kulcsokat.   A gépkocsi indításához használt kulcs nem admin kulcs.   Nincs a gépkocsihoz MyKey programozva.   Lásd   Egy MyKey létrehozása.   
Elvesztettem az egyetlen adminisztrátor kulcsot.   Vásároljon új kulcsot hivatalos márkakereskedőnél.  
Elvesztettem egy kulcsot.   Forduljon hivatalos márkakereskedéshez.  
A MyKey távolság nem növekszik.   A MyKey kulcsot nem a megfelelő felhasználó használja.   A MyKey kulcsokat törölték.   Lásd   Az összes MyKey törlése.   
Nem működnek a MyKey funkciói a kulcs nélküli zárrendszer adójával.   A jármű indításakor egy adminisztrátori kulcs van jelen.   Nem hozott létre MyKey-t.   Lásd   Egy MyKey létrehozása.