A rendszer lehetővé teszi, hogy Ön a kulcsokat korlátozásokat tartalmazó vezetési üzemmódokkal programozza, ezáltal a jó vezetési szokásokat támogatva. Ezekkel a korlátozott üzemmódokkal egy kulcs kivételével az összeset használhatja.
A nem programozott kulcsok az adminisztrátor kulcsok vagy admin kulcsok. Ezeket a következőkre használhatja:
 • Egy MyKey kulcs létrehozására.
 • Programozza be a választható MyKey beállításokat.
 • Az összes MyKey funkció törlésére.
Amikor beprogramozott egy MyKey kulcsot, az információs kijelzőt használva a következő információhoz férhet hozzá:
 • hány admin kulcsot és MyKey kulcsot programoztak a gépkocsihoz;
 • Egy MyKey kulccsal megtett teljes távolság.
Megjegyzés:   A rendszer használatához kapcsolja be a gyújtást.
Megjegyzés:   Az összes MyKey kulcs a programozáskor ugyanazokat a beállításokat kapja. Egymástól függetlenül nem programozhatók.
Megjegyzés:   Ha egy MyKey kulcs és egy adminisztrátori kulcs egyaránt jelen van a gombnyomásos indítási rendszerrel felszerelt gépkocsiknál, a gépkocsi az adminisztrátori kulcsot fogja felismerni, amikor elindítják a gépkocsit.
Alapbeállítások
A következő beállítások nem változtathatóak meg:
 • Biztonságiöv-figyelmeztetés Ez a funkció nem tiltható le. Az audiorendszer elnémul, amikor ez a funkció bekapcsol.
 • Korai figyelmeztetés az alacsony üzemanyagszintre A rendszer korábban jelzi az alacsony tüzelőanyag-szintet, így a MyKey kulcsot használóknak több idő jut a tankolásra.
 • A vezetéstámogató rendszerek, melyekkel a gépkocsi esetleg fel van szerelve, többek között az alábbiak lehetnek: navigáció, parkolássegítő rendszer, Holttérfigyelő információs rendszer (BLIS) és keresztforgalomra figyelmeztető rendszer.
 • Az Ütközésre figyelmeztető rendszer és a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a gyújtás bekapcsolásakor mindig aktivizálódik, de azokat a MyKey felhasználó kikapcsolhatja.
Választható beállítások
A MyKey beállításokat az első MyKey kulcs létrehozásakor konfigurálhatja. Egy admin kulccsal ezután is megváltoztathatja a beállításokat.
A következő beállítások konfigurálhatók egy admin kulcs használatával:
 • Különböző gépkocsisebesség-korlátozások állíthatók be. A figyelmeztetések a kijelzőn jelennek meg, melyeket egy hangjelzés követ, amikor a gépkocsi eléri a beállított sebességet. A gázpedál teljes lenyomásával sem írható felül a beállított sebességhatár.
  VIGYÁZAT:  Ne állítsa a MyKey maximális sebességének korlátozását olyanra, amely akadályozhatja a vezetőt a biztonságos sebesség fenntartásában a jelzett sebességkorlátozások és az adott útviszonyok figyelembe vételével. Mindig a vezető a felelős azért, hogy a helyi törvények betartásával és az adott útviszonyoknak megfelelően vezessen. Ennek a figyelmen kívül hagyása balesetet vagy sérülést okozhat.

 • Különböző gépkocsisebesség-emlékeztetések állíthatók be. A figyelmeztetések a kijelzőn jelennek meg, melyeket egy hangjelzés követ, amikor a gépkocsi túllépi a beállított sebességet.
 • Audiorendszer megengedett legnagyobb hangereje 45%. A kijelzőn egy üzenet jelenik meg, amikor megkísérli a hangerőkorlátozás túllépését. Az automatikus hangerőszabályzás le van tiltva.
 • Mindig bekapcsolva beállítás Ha ez van kiválasztva, akkor nem lehet kikapcsolni az AdvanceTrac funkciót vagy a kipörgésgátlót, az E911-et, a segélyhívást (Emergency Assistance) vagy a bejövő hívások letiltását (ha a gépkocsi rendelkezik ezekkel a funkciókkal).