Missing Image
AAUTO: A gomb megnyomásával kapcsolható be az automatikus működés. A hőmérséklet-szabályozó gombok segítségével állítsa be a kívánt hőmérsékletet. A ventilátorsebességet, a levegőelosztást, a klímaberendezés működését és a külső vagy a belső levegő keringtetésének kiválasztását a rendszer állítja be a gépkocsi fűtéséhez vagy hűtéséhez annak érdekében, hogy fenntartsa a kívánt hőmérsékletet. Az AUTO gomb használatával is kikapcsolhatja a kétzónás üzemmódot, ha több mint két másodpercig nyomja tartja a gombot.
BSzélvédőfűtés (ha a felszereltség része): A gomb segítségével tisztítható meg a fűthető szélvédő a vékony jégtől és párától.   Lásd   Szélvédőfűtés
CA ventilátorsebesség vezérlőgombja: Beállíthatja a gépkocsiban keringetett levegő mennyiségét.
DLevegőelosztás-szabályozó: A szabályozóval kapcsolhatja be és ki az levegőáramlást a szélvédőnél, a műszerfalnál és a lábtérnél. A levegőáramlást eloszthatja a szellőzők bármilyen kombinációjával.
EKlímaszabályozás kijelzője: A kijelzőn láthatók a beállított hőmérsékletek és a ventilátorsebesség.
FHátsóablak-fűtés: A gomb megnyomásával kapcsolható be és ki a hátsóablak-fűtés.   Lásd   Fűtött ablakok és tükrök
GA/C: Ennek a gombnak a megnyomásával kapcsolható be vagy ki a klímaberendezés. A klímaberendezés belsőlevegő-keringetéssel történő használatával javítható a hűtés teljesítménye és hatékonysága.
Megjegyzés: Bizonyos körülmények között (például maximális jégtelenítés esetén) a klímaberendezés kompresszora a klímaberendezés kikapcsolását követően is tovább működhet.
HBelsőlevegő-keringetés: Nyomja meg a gombot, ha a külső és a belsőlevegő-keringetés között akar váltani. Ha a belsőlevegő-keringetést választja, akkor az aktuálisan az utastérben lévő levegőt fogja keringetni a rendszer. Ez lecsökkentheti a belső tér lehűtéséhez szükséges időt (az A/C-vel együtt használva) és csökkentheti a nem kívánt szagok bejutását a gépkocsiba.
Megjegyzés: A párásodás kockázatának csökkentése érdekében a belsőlevegő-keringetés a MAX A/C kivételével bármelyik üzemmódban automatikusan kikapcsolhat (vagy nem lehet bekapcsolni). Meleg időjárás esetén a hűtés hatékonyságának növelése érdekében a belsőlevegő-keringetés is be- vagy kikapcsolhat bizonyos levegőelosztási beállításoknál.
IFűtött ülések (ha a felszereltség része): A gomb megnyomásával kapcsolható be és ki az ülések fűtése.   Lásd   Fűtött ülések
JMAX A/C: Nyomja meg a gombot a hűtés maximalizálásához. A keringetett levegő a műszerfal szellőzőfúvókáin halad keresztül, a klímaberendezés automatikusan bekapcsol, és a ventilátor automatikusan a legmagasabb fordulatszámra áll.
KMAX jégtelenítés: A gomb megnyomásával kapcsolható be a jégtelenítés. A külső levegő a szélvédő szellőzőfúvókáin halad keresztül, a klímaberendezés automatikusan bekapcsol, és a ventilátor automatikusan a legmagasabb fordulatszámra áll. Ezt a beállítást a szélvédő jégtelenítésére és egy vékony jégrétegtől való megtisztítására is használhatja. A maximális jégtelenítés kiválasztásakor automatikusan bekapcsol a hátsóablak-fűtés.
Megjegyzés: Az ablakok párásodásának megakadályozásához nem kapcsolhatja be a belsőlevegő-keringetést, ha be van kapcsolva a maximális jégtelenítés.
LBe-/kikapcsolás: Ennek a gombnak a megnyomásával kapcsolható ki-, illetve be a rendszer. A rendszer a kikapcsolását követően megakadályozza, hogy külső levegő jusson be a gépkocsi utasterébe.
Megjegyzés:   A ventilátorsebesség vagy a levegőáram-irány gombjának megnyomásakor az automatikus működés kikapcsol.Nyomja meg az AUTO gombot, hogy visszatérjen auto-üzemmódba.
Megjegyzés:   A belsőlevegő-keringetés hosszan tartó használata az ablakok bepárásodását okozhatja.Ha a rendszer magas páratartalmat észlel a gépkocsi utasterében, akkor kikapcsolja a belsőlevegő-keringetést.A belsőlevegő-keringetést nem kapcsolja vissza a rendszer.
Hőmérséklet-szabályozás
Missing Image
A hőmérsékletet 15,5 °C (60 °F) és 29,5 °C (85 °F) közötti értékre állíthatja. A „LO” helyzetben a rendszer állandó hűtésre vált. A „HI” helyzetben a rendszer állandó fűtésre vált.
Megjegyzés:   Akár az alacsony (LO) akár a magas (HI) fokozatot választja ki, a rendszer nem állít be egy állandó hőmérsékletet.
Mono üzemmód
Ebben az üzemmódban, a hőmérséklet-beállítások egyformán vonatkoznak a vezető- és az utasoldali részre. Ha a beállítást a vezetőoldalon található forgószabályzóval módosítja, a rendszer ugyanerre a hőmérsékletre módosítja az utasoldali beállítást.
A Mono üzemmód kikapcsolása
Válasszon ki egy hőmérsékletet az utasoldal számára az utasoldalon található forgószabályzóval. A Mono üzemmód automatikusan kikapcsol. A vezetőoldalon a hőmérséklet változatlan marad. Most már beállíthatja a vezető- és utasoldali hőmérsékleteket egymástól függetlenül. Mindkét oldal hőmérsékletbeállításai a kijelzőn láthatóak.
Megjegyzés:   A vezető és az utas oldalának beállítása közötti maximális hőmérséklet különbség: 4°C.
A Mono üzemmód visszakapcsolása
Tartsa nyomva az AUTO gombot. Az utasoldali hőmérséklet a vezetőoldalon beállított hőmérséklethez igazodik.