VIGYÁZAT:  Ne hagyja gyermekeit őrizetlenül a gépkocsiban, és ne hagyja, hogy a napfénytetővel játszanak! A jelen figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása súlyos sérüléshez vezethet.
  VIGYÁZAT:  A napfénytető zárásakor ellenőrizze, hogy annak útja akadálymentes és győződjön meg arról is, hogy sem gyerekek sem házi kedvencek nem tartózkodnak a napfénytető közelében.

A napfénytető vezérlőegysége a tetőtartón található.
A napfénytető egyetlen érintéssel nyitható, illetve csukható. Az egyérintéses működés közbeni leállításhoz nyomja meg újra a vezérlőt.
A napfénytető nyitása és zárása
Missing Image
A napfénytető nyitásához nyomja meg, majd engedje el a vezérlőgomb hátsó oldalát.A napfénytető röviddel a teljesen nyitott helyzet előtt megáll.
Megjegyzés:   Ez az állás csökkenti a menetszél zaját, illetve azt a morajlást, amely a napfénytető teljesen nyitott helyzetében jelentkezik. A napfénytető teljes kinyitásához nyomja meg ismét és tartsa lenyomva a vezérlőgombot.
A napfénytető zárásához nyomja meg, majd engedje el a vezérlőgomb első oldalát.
Visszanyílás
A napfénytető megáll, majd elindul visszafelé, ha akadályt érzékel.
Egy visszanyílást követő két másodpercen belül nyomja meg és tartsa lenyomva a vezérlőgomb első oldalát, hogy felülbírálja a funkciót. Amíg a visszanyílás funkció aktív, a záráshoz szükséges erő a napfénytető következő három zárásakor megnő.
Szellőztetés a napfénytetővel
A napfénytetővel való szellőztetéshez nyomja meg, majd engedje el a vezérlőgomb első oldalát. A napfénytető zárásához nyomja meg, majd engedje el a vezérlőgomb hátsó oldalát.