WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Bijzonder gevaarlijk! Plaats nooit een kinderzitje achterwaarts op een stoel waarvóór zich een airbag bevindt!
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Wijzig de voorzijde van de auto op geen enkele wijze. Dit zou nadelige gevolgen voor het ontvouwen van de airbags kunnen hebben.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Draag een veiligheidsgordel en houd voldoende afstand tussen uzelf en het stuurwiel. Alleen wanneer de veiligheidsgordel correct wordt gedragen, kan deze u in een zodanige positie houden dat de airbag optimaal effect kan bewerkstelligen.   Zie   De juiste zitpositie innemen
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Laat reparaties aan het stuurwiel, de stuurkolom, stoelen, airbags en veiligheidsgordel uitvoeren door een erkende dealer.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Houd de gebieden voor de airbags vrij. Breng niets aan op of over de panelen van de airbags.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Doorboor de stoel niet met scherpe voorwerpen. Dit zou nadelige gevolgen voor het ontvouwen van de airbags kunnen hebben en de airbags kunnen beschadigen.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Gebruik uitsluitend stoelhoezen die zijn ontworpen voor zij-airbags. Laat deze aanbrengen door een erkende dealer.

N.B.:   Het opblazen van een airbag gaat gepaard met een luide knal en u ziet een onschadelijke, poederachtige stofwolk. Dit is normaal.
N.B.:   De front-airbag aan passagierszijde biedt bescherming voor een dubbele voorstoel.
N.B.:   Reinig de panelen van de airbags met een vochtige doek.