WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Plaats voorwerpen niet op of bij de kap van de airbag, aan de zijkant van de rugleuningen van de voorstoelen of de achterbank, of in de delen die in contact kunnen komen met een geactiveerde airbag. Als deze instructies niet worden opgevolgd, neemt de kans op verwondingen tijdens een aanrijding toe.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Houd antenne- en voedingskabels op een afstand van minstens 10 cm van elektronische modules en airbags.

N.B.:   We testen certificeren uw auto om te voldoen aan de wetgeving betreffende elektromagnetische comptabiliteit. U dient ervoor te zorgen dat apparatuur die een erkende dealer installeert op uw auto voldoet aan de betreffende lokale wetgeving en andere vereisten. De installatie van sommige achteraf gemonteerde elektronische apparaten kunnen de prestaties reduceren van voertuigfuncties die signalen via radiofrequentie gebruiken, zoals een ontvanger voor radio-uitzendingen, controlesysteem lage bandenspanning, startknop, Bluetooth®-verbinding of satellietnavigatie.
N.B.:   Eventuele zendapparatuur via radiofrequentie in de auto, zoals mobiele telefoons en amateurradiozenders, moet voldoen aan de parameters in de volgende afbeeldingen en tabel. We geven geen andere bijzondere voorzieningen of voorwaarden voor het monteren of gebruiken ervan.
Auto
Image Shown Without Description
Bestelwagen
Image Shown Without Description
Vrachtwagen
Image Shown Without Description
Frequentieband MHz   Maximum uitgangsvermogen in watt (piek RMS)   Antenneplaatsen  
1-30   50   1  
50-54   50   2. 3  
68-88   50   2. 3  
142-176   50   2. 3  
380-512   50   2. 3  
806-870   10   2. 3  

Feedback over handleiding

Versturen

Hartelijk dank voor uw feedback

OK