We hebben uw auto gebouwd volgens de hoogste normen met gebruik van hoogwaardige onderdelen. We raden het gebruik van originele Ford en Motorcraft onderdelen aan wanneer er gepland onderhoud of reparaties aan uw auto moeten worden uitgevoerd. U kunt originele Ford en Motorcraft onderdelen duidelijk herkennen aan de Ford, FoMoCo of Motorcraft logo's of markeringen op de onderdelen of hun verpakking.
Gepland onderhoud en mechanische reparaties
Een van de beste manieren om er zeker van te zijn dat uw auto jarenlang meegaat, is het uitvoeren van ondehoud in lijn met onze aanbevelingen en het gebruik van onderdelen conform de specificaties in deze Handleiding.
 Originele Ford en Motorcraft onderdelen voldoen of overtreffen deze specificaties.
Schadeherstel
We hopen dat u nooit bij een aanrijding betrokken raakt, maar ongelukken kunnen nu eenmaal gebeuren.
 Originele Ford vervangingsonderdelen voldoen aan onze strikte eisen voor montage, afwerking, structurele integriteit, corrosiebescherming en deukweerstand. Tijdens de ontwikkeling van de auto valideren we of deze onderdelen het gewenste beschermingsniveau leveren als een geheel systeem. Een goede manier om zeker te weten dat u dit beschermingsniveau geniet is het gebruik van originele Ford vervanginngsonderdelen.
Garantie op vervangingsonderdelen
 Originele Ford en Motorcraft vervangingsonderdelen zijn de enige vervangingsonderdelen met het voordeel van Ford Garantie.
De Ford Garantie omvat wellicht geen schade aan uw auto die veroorzaakt wordt door andere onderdelen dan die van Ford die defect raken.
Zie de voorwaarden en bepalingen van Ford Garantie voor meer informatie.