WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Steek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. Wanneer de veiligheidsgordel niet correct is bevestigd, hoort u geen klik.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Zorg dat de veiligheidsgordel correct wordt opgeborgen en niet buiten de auto hangt tijdens het sluiten van het portier.

Image Shown Without DescriptionImage Shown Without DescriptionImage Shown Without Description
Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit. Deze kan blokkeren wanneer u hem te snel uittrekt of wanneer de auto op een helling staat.
 Druk op de rode toets om de veiligheidsgordel te ontgrendelen. Houd de tong van de veiligheidsgordel vast en laat deze volledig en soepel in zijn opbergpositie terugtrekken.
Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Breng de veiligheidsgordel op correcte wijze aan, voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw ongeboren kind. Draag niet alleen de heupgordel of de schoudergordel.

Image Shown Without Description
Zwangere vrouwen moeten altijd een veiligheidsgordel dragen. Het heupgedeelte van een gecombineerde heup- en schoudergordel moet laag rond de heupen onder de buik worden geplaatst en zo strak mogelijk worden gedragen zonder comfortverlies. De schoudergordel moet rond het midden van de schouder en het midden van de borst worden geplaatst.