Instapverlichting
Image Shown Without Description
AUit
BPortiercontact
CAan
Wanneer u de schakelaar in stand B zet, gaat de instapverlichting branden wanneer u uw auto ontgrendelt of een portier opent. Als u een portier open laat met uitgeschakeld contact, gaat de instapverlichting korte tijd later automatisch uit om te voorkomen dat de accu leegraakt. Zet het contact korte tijd aan om de verlichting weer in te schakelen.
De instapverlichting gaat ook branden wanneer u het contact uitschakelt. De verlichting gaat korte tijd later automatisch uit of wanneer u de motor start.
Wanneer u de schakelaar in stand C zet bij uitgeschakeld contact, gaat de instapverlichting branden. Deze gaat korte tijd later automatisch uit om te voorkomen dat de accu leegraakt. Zet het contact korte tijd aan om de verlichting weer in te schakelen.
Leeslampen
Image Shown Without Description
Wanneer u het contact afzet, gaan de leeslampen korte tijd later automatisch uit om te voorkomen dat de accu leegraakt. Zet het contact korte tijd aan om de verlichting weer in te schakelen.
Instapverlichting
Image Shown Without Description
De lampen zijn aangebracht boven de achterdeuren en de schuifdeur. Wanneer u de deuren opent en sluit, gaan deze automatisch aan en uit. Wanneer u de deuren met de afstandsbediening ontgrendelt, gaan ze branden. Na korte tijd schakelen ze automatisch uit.

Feedback over handleiding

Versturen

Hartelijk dank voor uw feedback

OK