Image Shown Without Description
AAanjagersnelheid: Regelt de hoeveelheid lucht die in de auto circuleert. Draai deze knop om de gewenste snelheid te selecteren of de aanjager uit te schakelen. Als u de aanjager uitschakelt, kan de voorruit beslaan.
BLuchtrecirculatie: Druk op de toets om te kiezen tussen toevoer van buitenlucht en gerecirculeerde lucht. Wanneer u luchtrecirculatie selecteert, wordt de lucht in het passagierscompartiment gerecirculeerd. Hierdoor kan het koelen van het interieur minder lang duren (wanneer dit samen met A/C wordt gebruikt) en kunnen ongewenste geuren van buiten worden verminderd.
Opmerking: Luchtrecirculatie kan automatisch worden uitgeschakeld (of de inschakeling ervan kan worden geblokkeerd) in alle luchtstroomstanden behalve MAX A/C, om te voorkomen dat de ruiten beslaan. Bij warm weer kan luchtrecirculatie ook automatisch worden in- en uitgeschakeld in de luchtstroommodus dashboard of dashboard en vloer, om efficiënter te koelen.
CTemperatuurregeling: Regelt de temperatuur van de lucht die in de auto circuleert. Draai de knop voor de gewenste temperatuur. Als u MAX A/C selecteert, verdeelt het systeem recirculatielucht via de luchtroosters in het dashboard. Deze stand is zuiniger en efficiënter dan normale airconditioning. Draai de temperatuurregeling op maximale warmte om de hulpverwarming in te schakelen   Zie   Extra verwarming
DAirconditioning: Druk op toets om de airconditioning in of uit te schakelen. Ter verbetering van de airconditioning na het starten van de auto, kunt u het beste twee tot drie minuten met geopende ruiten rijden.
ELuchtverdelingsregeling: Pas de instelling aan om de gewenste luchtverdeling te selecteren.
Image Shown Without Description  Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters in het dashboard te verdelen.Image Shown Without Description  Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters in het dashboard en de luchtroosters in de beenruimte te verdelen.
Image Shown Without Description  Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters in de voetruimte te verdelen.Image Shown Without Description  Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters voor de voorruit en de luchtroosters in de beenruimte te verdelen.
Image Shown Without Description  Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters voor de voorruit te verdelen. U kunt deze instelling ook gebruiken om de voorruit te ontwasemen of van een dun laagje ijs te ontdoen. U kunt ook de temperatuur en de aanjagersnelheid verhogen om het ontwasemen te verbeteren.

Feedback over handleiding

Versturen

Hartelijk dank voor uw feedback

OK