WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Het parkeerhulpsysteem kan u alleen helpen om voorwerpen te detecteren wanneer uw auto tegen parkeersnelheid rijdt. Wees voorzichtig wanneer u het parkeerhulpsysteem gebruikt, om verwondingen te voorkomen.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Rijd altijd voorzichtig en oplettend wanneer u de bedieningselementen en functies van uw auto bedient.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Bij zware regenval of andere omstandigheden waardoor interferentie ontstaat is het mogelijk dat de sensoren bepaalde voorwerpen niet detecteren.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Het is mogelijk dat het systeem kleine of bewegende voorwerpen, vooral laag bij de grond, niet detecteert.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Het systeem detecteert mogelijk geen voorwerpen met oppervlakken die reflectie absorberen. Wees altijd voorzichtig en oplettend tijdens het rijden. Als u niet goed oplet, kunt u een botsing krijgen.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Gebruik alleen de door Ford goedgekeurde bedradingsset voor aanhangers (inclusief de aanhangermodule) wanneer u uw auto gebruikt om een aanhanger te slepen. Het gebruik van generieke bedradingssets voor aanhangers kan de correcte werking van de parkeersensoren achter (indien geplaatst) voorkomen en schade aan de elektrische systemen van uw auto veroorzaken.

N.B.:   Als u uw auto met een hogedrukreiniger wast, mag u slechts kort op de sensoren spuiten, op een afstand van minstens 20 cm.
N.B.:   Als uw auto een trekhaak heeft, wordt het systeem automatisch uitgeschakeld wanneer de aanhangerlampen (of lichtbalken) zijn aangesloten op de aansluiting met 13 pennen via een door Ford goedgekeurde aanhangermodule.
N.B.:   Houd de sensoren vrij van vuil, ijs en sneeuw. Reinig de sensoren niet met scherpe voorwerpen.
N.B.:   Het systeem kan valse alarmen geven als het een signaal detecteert dat gebruik maakt van dezelfde frequentie als de sensoren of als uw auto helemaal volgeladen is.
N.B.:   De buitenste sensoren kunnen de zijmuren van een garage detecteren. Als de afstand tussen de buitenste sensoren en de zijmuur drie seconden lang constant blijft, gaat het alarm uit. Als u verder rijdt, zullen de binnenste sensoren voorwerpen direct achter uw auto detecteren.
N.B.:   Als uw auto schade aan de bumper heeft, kan de detectiezone veranderd zijn, waardoor het systeem onnauwkeurig meet en valse alarmen geeft.