WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Gebruik een vloermat die is ontworpen voor de beenruimte van uw voertuig en de pedalen niet hindert. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Door pedalen die niet vrij kunnen bewegen kunt u de controle over de auto verliezen; hiermee vergroot u het risico op ernstig persoonlijk letsel.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Bevestig de vloermat aan beide bevestigingen, zodat hij goed op zijn plaats blijf liggen en de werking van de pedalen niet hindert. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Plaats geen extra vloermatten of andere vloerbedekking bovenop de originele vloermatten. Dit kan ertoe leiden dat de vloermat de werking van de pedalen hindert. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Zorg ervoor dat geen voorwerpen in de voetruimte van de bestuurder kunnen vallen terwijl uw auto rijdt. Losse voorwerpen kunnen onder de pedalen beklemd raken waardoor u de controle over de auto kunt verliezen.

Image Shown Without Description
Om vloermatten met oogjes te plaatsen, haakt u het oog van de vloermat over de bevestiging en duwt u het omlaag om het te vergrendelen. Herhaal dit voor alle oogjes van de vloermat.
Ga voor het verwijderen van de vloermatten in omgekeerde volgorde van het installeren te werk.
N.B.:   Controleer de vloermatten regelmatig om ervoor te zorgen dat ze goed zijn bevestigd.

Feedback over handleiding

Versturen

Hartelijk dank voor uw feedback

OK