WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kan afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.
WAARSCHUWING   WAARSCHUWING:  Zorg ervoor dat uw toestel zich op een veilige plek in uw auto bevindt, zodat het als u plots stopt of bij een botsing niet wordt rondgeslingerd. Als u deze instructie negeert, kan dat verwondingen tot gevolg hebben.

Image Shown Without DescriptionImage Shown Without Description
Met de extra ingangsaansluiting kunt u uw draagbare audiospeler aansluiten en de muziek hierop via de luidsprekers van uw auto afspelen. U kunt elke draagbare audiospeler gebruiken die ontworpen is voor gebruik met een hoofdtelefoon. Uw audioverlengkabel moet over een mannelijke stekker van 1/8 inch (3,5 mm) aan elke uiteinde beschikken.
  1. Zorg dat uw auto stilstaat en de radio en draagbare muziekspelers zijn uitgeschakeld.
  1. Sluit de verlengkabel van de draagbare audiospeler in de extra ingangsaansluiting.
  1. Schakel de radio in. Selecteer een FM-radiozender of een cd.
  1. Pas het volume desgewenst aan.
  1. Schakel de draagbare audiospeler in en pas het volume aan tot de helft van het maximale niveau.
  1. Selecteer de extra ingangsmodus op de audio­eenheid. Als het goed is hoort u de muziek van het apparaat, zelfs als het volume laag is.
  1. Pas het volume op uw draagbare audiospeler aan tot het volume het niveau van de FM-zender of de cd bereikt. Schakel hiervoor heen en weer tussen de AUX- en FM- of cd-bediening.

Feedback over handleiding

Versturen

Hartelijk dank voor uw feedback

OK